Sveskerne lægges i blød i kogt, koldt vand 1 døgn.
Revet citronskal tilsættes. Sveskerne koges sagte møre i vandet ca. 15 min.
Saften sødes og jævnes med den i koldt vand udrørte jævning. Drysses med sukker og afkøles.
Cremesauce eller fløde serveres til.
Revet citronskal tilsættes. Sveskerne koges sagte møre i vandet ca. 15 min.
Saften sødes og jævnes med den i koldt vand udrørte jævning. Drysses med sukker og afkøles.
Cremesauce eller fløde serveres til.
Ingredienser:
300 | gram | Svesker, uden sten |
7.5 | dl. | Vand |
0.5 | Citron, skal heraf * | |
80 | gram | Sukker |
2.5 | spsk. | Jævning * |
1 | tsk. | Vanillesukker/vaniljestang |
Oppskriften fant jeg her.