En frisk og lækker salat der gør sig godt til den stegte kylling.
Af Pernille Skjødt, 22. okt 2010 Foto: Line Thit Klein
28
Ingredienser
3-4 personerSådan gør du
Rens kyllingen for indmad og parter den i 8 stykker. Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad og krydr med salt, peber, timian og lidt olivenolie. Steg kyllingestykkerne i ovnen ca. 45 min. til kødet er gennemstegt.
Skræl rødbederne og skær dem i tynde strimler, f.eks. på en mandolin eller riv dem på en grove side af rivejernet. Skær æblet i kvarte, fjern kernehuset og skær æblestykkerne i tynde skiver. Rør citronsaft, appelsinsaft, wasabi, honning og lidt salt sammen i en lille skål.
Kom olivenolie på en pande og rist græskarkernerne nogle minutter til de begynder at poppe. Hæld dem ud på en tallerken og krydr med salt.
Bland de tynde rødbedestrimler sammen med wasabi-dressingen, æblerne og krydr med salt, lidt friskkværnet peber og ristede græskarkerner.
Servér kyllingen med rødbedesalaten og spis kartofler eller brød til.
Tid: 45 min.
Skræl rødbederne og skær dem i tynde strimler, f.eks. på en mandolin eller riv dem på en grove side af rivejernet. Skær æblet i kvarte, fjern kernehuset og skær æblestykkerne i tynde skiver. Rør citronsaft, appelsinsaft, wasabi, honning og lidt salt sammen i en lille skål.
Kom olivenolie på en pande og rist græskarkernerne nogle minutter til de begynder at poppe. Hæld dem ud på en tallerken og krydr med salt.
Bland de tynde rødbedestrimler sammen med wasabi-dressingen, æblerne og krydr med salt, lidt friskkværnet peber og ristede græskarkerner.
Servér kyllingen med rødbedesalaten og spis kartofler eller brød til.
Tid: 45 min.